Novosti: 12.04.2012.

Mladi na djelu, Selce, ozujak 2012Agencija za mobilnost i programe EU organizirala je osposobljavanje na temu “Sport i rad s mladima” u kojemu je sudjelovao i Kobudo Klub „Genbukan Mangetsu Dojo“. Trening osposobljavanja se održavao u Selcu od 27. do 30. ožujka 2012.

Na osposobljavanju se educiralo o razumijevanju sporta kao teme te kao metode u sklopu programa Mladi na djelu, a sve s ciljem provedbe kvalitetnog projekta kojim bi mladi uvidjeli ili proširili ideju o važnosti zdravog življenja koju sport i aktivnosti na otvorenom nose.


Mladi na djelu, Selce, ozujak 2012Mangetsu Dojo predstavio je nacrt projekta neformalnog obrazovanja djece i mladih kroz Kobudo (tradicionalne borilačke vještine) promičući odgojne i društvene vrijednosti za smanjenje devijantnog ponašanja u društvu i posebno među mladima.

Zahvaljujem se Agenciji za mobilnost i svima sudionicima na razmjeni iskustva i neprocjenjivom znanju za nastavak sa društveno korisnim radom. Više o djelovanju agencije za mobilnost i programe EU pogledajte na: www.mobilnost.hr


Mladi na djeluSrdačan pozdrav,

Neven Kopčalić
Mangetsu Dojo-Cho

 

TERMINI TRENINGA

Kobudo klub „GENBUKAN MANGETSU DOJO“
10000 Zagreb, Sokolgradska 28
OIB: 52569597190

Copyright © 2008-2023 • Grandmaster Tanemura Tsunehisa Shoto Sensei & Mangetsu Dojo, Croatia